Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad Ambilan Mac 2024

Jawatan Kosong Pos Malaysia

Jawatan Kosong Pos Malaysia – Khas kepada anda yang sedang mencari pekerjaan dan berminat untuk menjawat jawatan kosong terkini yang tertera pada halaman iKerajaan.

Ikuti Telegram Rasmi: http://t.me/mohonkerjaya

Buat makluman, pengambilan jawatan kosong ini kini dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang diiklankan. Sila pastikan anda membaca maklumat jawatan, syarat serta kelayakan yang dikehendaki oleh majikan sebelum mengemukakan sebarang permohonan bagi jawatan kosong ini.

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG POS MALAYSIA BERHAD

  • Majikan: Pos Malaysia Berhad
  • Lokasi Kekosongan: Seluruh Negara
  • Tarikh Tutup Permohonan: 13 Mac 2024

JAWATAN KOSONG YANG DITAWARKAN:

  • POSMEN

Jika Ingin Memohon Jawatan Kosong Ini, Sila Rujuk Pautan Berikut

Untuk makluman anda, iklan kekosongan ini merupakan jawatan kosong terkini DI SINI

Pemohon mestilah mengisi maklumat yang lengkap iaitu maklumat peribadi diri serta memastikan untuk turut memuat naik dokumen sokongan yang berkaitan

Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian seperti yang telah tertera di atas.

Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggap tidak berjaya.

Untuk maklumat lanjut & syarat kelayakan jawatan ini, sila pastikan anda klik pada pautan barikut: KLIK SINI

Baca Juga:

Sekiranya anda merupakan calon yang memiliki kelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Kelebihan Pemohon

  • Kemas
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Manfaat Pekerjaan

  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti tahunan
  • Cuti sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

CARA MEMOHON

Permohonan jawatan kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara online / atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Pemohon perlu klik pada pautan “KLIK SINI”, kemudian rujuk pada maklumat permohonan, syarat serta tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Untuk permohonan kali pertama, pemohon mestilah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum mengemukakan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat yang terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek akan dipanggil temuduga. Semoga anda berjaya!

Ikuti Group Whatsapp Info Bantuan Kerajaan :